Golflinq - Online Golf Connection: Golfbal Golflinq.nl

Deze pagina is helaas niet gevonden.

Winnen met Joost Luiten

 

De Meet & Greet met Joost Luiten op http://www.winnenmetjoostluiten.nl en het prijzenpakket worden aangeboden door:

Pin High Golfwear
Op phgolfwear.com vindt u de laatste collecties golfkleding van Pin High Golfwear en Q Golfwear (Quick).
Pin High Golfwear is hét kledingmerk van Joost Luiten. Q Golfwear is het golfmerk van het Nederlandse kledingmerk Q1905 dat in de sport al sinds 1905 bekend staat onder de naam Quick.

Winkel met 10% korting op www.phgolfwear.com met de kortingscode PHGW10


Pin High Golftravel

Service, kwaliteit en de zekerheid dat uw vakantie perfect geregeld wordt tezamen met een unieke prijs-kwaliteitverhouding maken Pin High al 25 jaar dé nummer 1 in golfreizen. Deze positie hebben wij slechts kunnen bereiken dankzij de vele trouwe klanten voor wie wij elk jaar weer een reis mogen verzorgen. Onbezorgd genieten van uw vakantie staat bij ons hoog in het vaandel.

Website: www.pinhigh.nl


ANWB Golf
ANWB Golf bestaat dit jaar 10 jaar! Na onze oprichting in 2004 zijn wij uitgegroeid tot de grootste én actiefste (digitale) golfclub van Nederland! Onze golfclub is lid van de NGF en is opgericht voor alle type golfers. Zowel beginnende als gevorderde golfers kunnen dus bij ons terecht. ANWB Golf heeft inmiddels ruim 30.000 leden die profiteren van de vele voordelen die wij te bieden hebben.

Website: www.anwbgolf.nl


Golfplaza
Golfplaza, gevestigd in met Golf Megastores in Amsterdam, Utrecht, Rijswijk en Eindhoven, en twee baanshops in Mierlo en Best is het adres voor al uw golfartikelen. Wij hebben alles op het gebied van uw favoriete sport tegen de allerlaagste prijzen. Ons assortiment is super uitgebreid en alle grote merken zijn hierin vertegenwoordigd.

Website: www.golfplaza.nl


Golflinq.nl
De achterliggende gedachte van 'Golflinq: online golf connection' is om de golfsport te intensiveren en meer golfers, zowel zakelijk als niet zakelijk, vaker op de golfbaan te krijgen. Speciaal voor deze golfers is 'een professioneel en modern platform' ontwikkeld waar golfers op zoek kunnen naar golfpartners. Voor zakelijke golfers is het golfen tevens een ideale setting om te netwerken.
Aanmelden werkt heel simpel, in slechts 4 stappen heeft u toegang tot hét online golfplatform van Nederland. Golfers kunnen zich kosteloos aanmelden op de website en profiteren van alle informatie.

Website: golflinq.nl