Het concept

Golflinq.nl is een ontwikkeling van vier enthousiaste ondernemers en vrienden.

Zij hebben de handschoen opgepakt om een online platform te ontwikkelen waarbij golfers, teaching pro’s en golfclubs met elkaar in contact kunnen komen. De achterliggende gedachte van 'Golflinq: online golf connection' is om de golfsport te intensiveren en meer golfers, zowel zakelijk als niet zakelijk, vaker op de golfbaan te krijgen.

In Nederland heeft bijna de helft van het aantal golfers een golfvaardigheidsbewijs (handicap 54) en 34 procent van de golfers heeft een handicap onder de 36. Maar slechts een relatief klein deel van hen komt geregeld op de golfbaan. Dit komt volgens Golflinq voor een groot deel omdat veel mensen geen golfpartner hebben en niet alleen naar de golfbaan gaan.

Speciaal voor deze golfers, maar ook voor alle andere golfers, is 'een professioneel en modern platform' ontwikkeld waar golfers op zoek kunnen naar golfpartners. Voor zakelijke golfers is het golfen tevens een ideale setting om te netwerken.

Aanmelden werkt heel simpel, in slechts 4 stappen heeft u toegang tot hét online golfplatform van Nederland. Golfers kunnen zich kosteloos aanmelden op de website en profiteren van alle informatie.

Naast het vinden van een golfpartner biedt het online platform ook informatie over verschillende golfbanen, golfacties en -evenementen.

Vraag en aanbod in de golfwereld worden bij elkaar gebracht!


Vriendelijke groet,

Maarten Dangremond
Hans van der Stouw
Mark Dannenberg
Mark Nijkamp