Lid sinds: 01-06-2014

Contact

Niels Kraaij (Teaching Pro)

Naam:
Niels Kraaij (onbekend jaar)

Geslacht:
Man

Handicap:
N.v.t.

Woonomgeving:
Gelderland

GVB:
Nee

Homecourse:
Dutch Golf Putten

Werkzaam in de volgende branche:
Onbekend

Teaching Pro homecourse
Dutch Golf Putten

Teaching Pro organisatie:
PGA

Teaching Pro website:
http://www.dutchgolf.nl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=42&Itemid=45

Teaching Pro e-mail:

Teaching Pro Telefoon:
033 2463758

Teaching Pro Mobiel:
033 2463758

Niels Kraaij

Op mijn achttiende kwam ik voor het eerst in aanraking met de golfsport en ik was meteen verkocht. Na veel geambieerd trainen en wedstrijden gespeeld te hebben werd ik uitgenodigd door de Nederlandse Golf Federatie (NGF) om uit te komen voor Jong Oranje en een jaar later voor Oranje heren. Na zes jaar onderdeel van het Nederlandse amateur team geweest te zijn, ben ik elf jaar playing professional geweest en speelde ik wedstrijden over de hele wereld. Ik heb met verschillende coaches gewerkt en in totaal negen toernooien gewonnen in binnen en buitenland.
De afgelopen drie jaar heb ik met veel plezier als toernooi- en course management coach bij de NGF gewerkt. Vanaf 2011 ben ik tevens een van de coaches en trainer van Maarten Lafeber, die al dertien jaar op de European Tour speelt.
Heel graag wil ik mijn kennis en ervaring delen tijdens de lessen die ik op Dutch Golf Putten geef, of u nu beginnende of gevorderde golfer bent. Dit kan op individuele basis of in groepsverband. U kunt uw privé golflessen via de online lesagenda op de website van Dutch Golf reserveren (nadat u zich eerst geregistreerd heeft). Bij vragen, gaarne bellen met het clubhuis, 033 2463758.

Niels Kraaij heeft gegolfd met:

Niels Kraaij heeft nog met niemand gegolfd.

Niels Kraaij heeft nog geen golfbanen beoordeeld.