Pitch & Putt Golf Bussloo

7.5

Telefoon:
+31 (0) 571261212

Email:

Website:
http://pitchputtbussloo.nl

Pitch & Putt Golf Bussloo

Pitch en Putt is een geweldige activiteit, omdat het gezellig, lachen en laagdrempelig is. De sportievelingen komen aan hun trekken en ook de grappenmakers. Iedereen vindt Pitch en Putt leuk! Je speelt 9 of 18 holes en probeert in zo min mogelijk slagen op de zeer uitdagende baan een zo laag mogelijke score neer te zetten. Naast deze leuke activiteit is het uiteraard ook een echte sport.

De meest complete Pitch & Putt baan van Nederland

Pitch & Putt Bussloo is volgens de meeste spelers de meest complete Pitch & Putt golfbaan van Nederland. Wij hebben 27 verschillende holes met waterpartijen, heuvels, bomen, struiken en schuine greens. Het parcours loopt door de bossen van Bussloo. Op Bussloo is drie keer de Dutch Open gehouden en nog vele andere toernooien. Ook komen veel golfers uit alle hoeken hun korte spel bij ons oefenen.

Zeer geschikt als bedrijfsuitje of familie-uitje

Wij kunnen bedrijfsgroepen tot wel ca. 150 personen makkelijk laten spelen. Pitch & Putt is voor groepen leuk omdat iedereen na een korte uitleg mag en kan spelen. Sommige spelers pakken deze sport snel op en slaan de ballen makkelijk over het water en andere spelers kunnen perfect putten. Bij het spelen ben je leuk met je eigen groepje bezig, maar daarnaast heb je ook constant contact met groepjes in de buurt en ziet hun successen en blunders. Je speelt lekker in de mooie natuur. De spelvorm (best ball) zorg ervoor dat het een spannende strijd wordt.

Combineer Pitch en Putt met een arrangement

Groepen kunnen kiezen uit 9 of 18 holes. Het prijsverschil is minimaal, maar met 9 holes ben je 1,5 uur onderweg en met 18 holes een uur langer. Het meest gekozen arrangement is koffie & appelgebak bij aankomst, daarna 18 holes Pitch&Putt en ten slotte onze BBQ de Luxe inclusief drankarrangement voor € 60,- per persoon all in. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wij helpen graag mee om een dag op maat samen te stellen.

Lidmaatschap

Inmiddels hebben wij circa 140 leden. Wij organiseren veel leuke toernooien en bovendien hebben wij op maandag onze clubavond en op woensdagochtend altijd de gezellige husselochtend. Wij hebben al lidmaatschappen vanaf € 16,50 per maand!

Laatste beoordelingen

 • 6.8

  Jan van Eck

  Ik heb er een keer gespeeld. Het was toen erg druk en iedereen liep door elkaar heen. Dit werd verder niet goed gecoördineerd. Op een gegeven moment kon ...

 • 8.2

  Han Morssink

  Leuke baan in een bosrijk gebied, hetgeen de variatie en aantrekkelijkheid zeer bevorderd.

 • 7.6

  Hans van der Stouw

  Een erg leuke baan om kennis te maken met de golfsport. Het ligt midden in de mooie natuur van de Veluwe aan de recreatieplas Bussloo. Tijdens het lope...

Foto album meer foto's

Homecourse members

Zien welke leden gelieerd zijn aan deze golfbaan? Registreer je gratis account of login met je gegevens.