Golfclub Oostburg

8.4
 • Brugse Vaart 10
 • 4501 NE Oostburg
 • Zeeland

Telefoon:
+31 (0) 117453410

Email:

Website:
http://www.golfoostburg.com

Golfclub Oostburg

Golfclub Oostburg is een golf en country club, toegankelijk voor leden en gasten. Het complex beschikt over een grote oppervlakte met daarop een groots aangelegd golfparcours, tuinen en accommodaties. Het clubhuis getuigt van een onmiskenbare liefde voor schoonheid en eeuwigheid. De golfclub situeert zich in West-Zeeuws-Vlaanderen nabij de Belgische grens op korte afstand van de badstad Knokke-Zoute. Deze locatie werd in het bijzonder uitgekozen vanwege haar rustige ligging temidden de uitgestrektheid van het prachtige, ongeschonden en aantrekkelijke landschap van Zeeuws-Vlaanderen. Hier was nog de ruimte te vinden voor een volwaardige 18 holes Championship Course met optie op een aaneensluitende en onversnipperde uitbreiding naar 36 holes, inclusief alle nodige accommodaties.

Het parcours bestaat uit een par 73 Championship Course en is in het totaal 6402 meter lang. De kronkelende waterpartijen vormen een belangrijke moeilijkheidsgraad die ervoor zorgt dat het terrein ook na verloop van tijd bij elke golfer continu tot de verbeelding blijft spreken.

Laatste beoordelingen

 • 8.8

  Charles Mertens

  Uitdagende baan met heel goed onderhoud. Clubhuis is het mooiste wat ik ooit heb gezien. Deze baan geeft een ietwat Mediterraan karakter! Gewoon top in Benel...

 • 8

  Johan de Feijter

  Leuke, uitdagende baan. Goede slagen worden beloond en slechte keihard afgestraft. Zoals golf bedoelt is.

Foto album meer foto's

Homecourse members

Zien welke leden gelieerd zijn aan deze golfbaan? Registreer je gratis account of login met je gegevens.