Golfclub Emmeloord

  • Casteleynsweg 6
  • 8305 AN Emmeloord
  • Flevoland

Telefoon:
+31 (0) 527621477

Email:

Website:
http://www.golfclub-emmeloord.nl

Golfclub Emmeloord

Rijdend op de A6 zie je midden in de Noordoostpolder, ter hoogte van Emmeloord, een prachtige golfbaan op een terp. Deze door Gerard Jol speciaal voor Golfclub Emmeloord ontworpen golfbaan is uniek en staat op de 12e plaats van de 9 holes golfbanen in Nederland. Tevens wordt deze baan gewaardeerd met een 7,6 door Leadingcourses.

Zowel bedrijven als particulieren zijn van harte welkom op deze uitdagende baan.
Golfbaan Emmeloord wordt wel vergeleken met de Schotse 'links course'. Kenmerken van deze baan: natuurlijke uitstraling, open stuifzand, glooiende fairways en wuivende grashalmen.
De wind vormt op deze baan een extra uitdaging.
Golfbaan Emmeloord is bijzonder door de specifieke ligging in het open polderlandschap en de hoogte waarop enkele holes zich bevinden. Zes holes liggen op een terp van zeventien meter. Drie holes liggen verweven in het polderlandschap.
Golfclub Emmeloord beschikt hiermee over een volwaardige 9 holes par 74 baan, die door de NGF met de A-status is bekroond.
Samen met de 9 holes par 3 baan, de nieuwe driving range van 250 meter en de diverse oefenfaciliteiten kan Golfclub Emmeloord zowel de beginnende als de ervaren golfer alles bieden wat hij of zij wenst.
Kortom: Hier wil je een keer gespeeld hebben!

Laatste beoordelingen

  • 6.6

    Pim ter Beek

    Een bijzondere, uitdagende baan! Unieke ligging

Foto album meer foto's

Homecourse members

Zien welke leden gelieerd zijn aan deze golfbaan? Registreer je gratis account of login met je gegevens.