Golfclub De Groene Ster

Telefoon:
+31 (0) 511432299

Email:

Website:
http://www.leeuwardergolfclub.nl

Golfclub De Groene Ster

Aan de oostkant van Leeuwarden ligt in het veelzijdige recreatiegebied De Groene Ster een prachtige 18 holes golfbaan: de Leeuwarder Golfclub De Groene Ster. De goed onderhouden baan past uitstekend in het gevarieerde Friese landschap en is met de royaal aanwezige waterpartijen een uitdaging voor golfers van elk niveau.
De in 1988 opgerichte Leeuwarder Golfclub De Groene Ster telt ruim 800 leden en beschikt naast de 18 holes baan over een 5 holes oefenbaan (par 3), een deels overdekte Rabobank driving range, oefenbunker, pitching green en putting green.In het gezellige clubhuis bevinden zich een bar, restaurant, clubsecretariaat, de golfshop en kleedkamers en op het terras aan de zuidkant heeft u een prachtig uitzicht op de greens van hole 9 en 18. Het clubhuis is, met uitzondering van Eerste Kerstdag en Nieuwjaar, dagelijks geopend vanaf 09.00 uur.
De vereniging beschikt over de A-status van de Nederlandse Golf Federatie (NGF).
De baan heeft een lengte van 6147 meter (par 72) met een slope rating van 142, daarmee behorend tot de top van uitdagende banen in Nederland. De baan is een natuurlijk ontwerp van golfarchitect Gerard Jol.

Laatste beoordelingen

  • 7.6

    Harry Jansen

    Een moeilijke baan met veel waterpartijen die het spelen erg inspannend maakt. De greens waren gezien de periode van spelen voortreffelijk. Op het moment va...

Foto album meer foto's

Homecourse members

Zien welke leden gelieerd zijn aan deze golfbaan? Registreer je gratis account of login met je gegevens.