Golfbaan Hitland

7.1
 • Blaardorpseweg 1
 • 2911 BC Nieuwerkerk a/d Ijssel
 • Zuid-Holland

Telefoon:
+31 (0) 180317188

Email:

Website:
http://www.hitland.nl

Golfbaan Hitland

Deze in de Randstad gelegen golfbaan is voor iedere golfer een plek waar men kan genieten van de natuur om zo de dagelijkse drukte en beslommeringen even te vergeten.

Golfbaan Hitland beschikt over een goed verlichte driving range met 40 plaatsen, waarvan 20 overdekt. Ook is er de mogelijkheid tot het gebruik van twee putting greens en een chipping green met een oefenbunker. De lengte van de 18 holes varieert tussen minimaal 4.520 meter en maximaal 5819 meter en de par is 71.

In het golfhuis vindt u naast de receptie van Golfbaan Hitland tevens horecagelegenheid Hit Eten & Drinken. Het restaurant is in landelijke stijl ingericht en het ruime terras biedt u een uniek uitzicht over de golfbaan. Iedereen is dan ook welkom in het restaurant, waar u voor een kop koffie, een lunch of een uitgebreid diner uitstekend terecht kunt. Op de tweede etage vindt u een grote en kleine vergaderruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

Golfclub Hitland maakt voor de clubwedstrijden gebruik van onze golfbaan. Op dit moment heeft de club 415 gewone leden en 30 jeugdleden en heeft de club geen wachtlijst. De speeltijd die de club tot zijn beschikking heeft, wordt gebruikt voor het organiseren van wedstrijden voor de leden.

Golfplaza behoort tot de best gesorteerde shops van Nederland. De golfshop heeft een uitgebreid assortiment met uitsluitend golfmerken van topkwaliteit.

Golfschool Hitland verzorgt de oefen- en lesactiviteiten op de golfbaan. Een perfecte oefenaccommodatie, bestaande uit een (verlichte) driving-range met 40 afslagplaatsen waarvan de helft overdekt, een putting- en chipping-green plus een oefenbunker garanderen de optimale voorwaarden voor een leerzame en ontspannen golfervaring.

Het reserveren van een clinic kan direct bij de golfprofessional op 06-29051466 of Marylane Quandt 0180-31 71 88

Laatste beoordelingen

 • 7.2

  Golfenvoorkika Teljeur

  Algemene indruk: is goed te noemen. Voorzieningen: parkeren geen probleem loop afstanden naar driving range clubhuis is ruim te noemen. Onderhoud: is g...

 • 7.8

  Golfenvoorkika Teljeur

  Algemene indruk: deze is goed te noemen. Oefenfaciliteiten Parkeren: deze zijn ruim voldoende. Onderhoud baan: deze is goed te noemen. Clubhuis: is netj...

 • 4.4

  André Kalbvleesch

  Aardige polderbaan. Daar is alle mee gezegd.

Foto album meer foto's

Homecourse members

Zien welke leden gelieerd zijn aan deze golfbaan? Registreer je gratis account of login met je gegevens.