Golfbaan Echt-Susteren

7.1
 • Hommelweg 3
 • 6114 RR Susteren
 • Limburg

Telefoon:
+31 (0) 464494992

Email:

Website:
http://www.golfbaanecht-susteren.nl

Golfbaan Echt-Susteren

Een uitdagende 9 holes golfbaan, par 36, gelegen in een rustige omgeving. Alle greens zijn opgebouwd conform de United States Golf Association (USGA) specificaties. Kenmerkend voor de USGA greens is het aanzienlijk sneller rollen van de bal bij het putten
Golfbaan Echt-Susteeren beschikt over
Het baanontwerp voldoet aan de eisen die de Nederlandse Golf Federatie stelt voor de A- status en wordt door lage handicappers als uitdagend ervaren.
Landschappelijk heeft de baan een heidekarakter met natte en droogvallende elementen naast en tussen de banen. Door deze landschapskeuze is er een gevarieerde biotoop ontstaan die herkenbaar is in alle seizoenen.
De driving-range die toegankelijk is voor zowel leden als niet-leden, heeft een lengte van 260 meter en een breedte van circa 80 meter. De driving-range is voorzien van 20 buiten-afslagplaatsen en 8 overdekte afslagplaatsen. Er is een oefenbunker en een oefentee van gras. Naast de driving-range zijn er nog 2 oefengreens van elk circa 650 m2.
De 6 holes approachbaan is eveneens voorzien van USGA greens. De holes hebben elk 2 afslagplaatsen en hebben een lengte van 50 meter tot 110 meter. De approachbaan is ideaal voor de beginnende golfer. U kunt hier in alle rust en zonder GVB de baan bespelen.

Laatste beoordelingen

 • 6.2

  Eric Lacroix

  Prachtig mooi clubhuis. Leuke 9 holes baan. Vooral goed om te oefenen. Heel belangrijk : geen wachttijden.

 • 8

  Putten in de Provincie

  Deelnemende golfbaan aan de Open Landelijke Putt Kampioenschappen Putten in de Provincie. Meldt u aan op www.puttenindeprovincie.nl om op deze baan mee te d...

Foto album meer foto's

Homecourse members

Zien welke leden gelieerd zijn aan deze golfbaan? Registreer je gratis account of login met je gegevens.