Golfbaan De Swinkelsche

8.2

Telefoon:
+31 (0) 493494422

Email:

Website:
http://www.golfbaandeswinkelsche.nl

Golfbaan De Swinkelsche

In het Noord-Brabantse Someren vindt u Golfbaan De Swinkelsche. Hier komen natuur, rust en ruimte samen in een prachtig golfcomplex.

Vanaf 1 januari 2013 zijn alle holes van de Championship Course bespeelbaar!
De holes zijn breed opgezet, verschillende holes zijn op diverse manieren te bespelen en zijn omsloten door bossen en grote waterpartijen.

U kunt uw swing komen oefenen op onze driving range. De 19 overdekte en 6 outdoor afslagplaatsen biedt u een prachtig uitzicht over de aquarange en de Peelrijtbaan.

U kunt bij ons terecht voor een drankje en hapje. Ons clubhuis is zodanig gesitueerd dat u heerlijk kunt wegkijken over de golfbaan en het water van de aquarange. Zowel vanuit ons clubhuis als vanaf het terras.

Ook wanneer u heeft gewandeld of gefietst in de bossen bij het Keelven of de Strabrechtse Heide, bent u van harte welkom bij ons!

U kunt ons ook via Facebook https://www.facebook.com/DeSwinkelsche en Twitter @swinkelsche volgen

Laatste beoordelingen

 • 8.6

  Frank Horn

  Mooie, ruime baan. Greens (naar verluidt) tamelijk moeilijk, veel bunkers (zijn niet verplicht!). Prachtig nieuw clubhuis met vriendelijk personeel. Gezell...

 • 8.8

  Henk Hazenberg

  Gespeeld tijdens een open wedstrijd tgv Open Golfdagen. Perfecte organisatie, goed weer en een baan die er prachtig bij ligt. Teeboxen, fairways en greens zi...

 • 7.4

  John van Eeuwijk

  Een leuke en mooie baan, dat met een nieuw clubhuis dat in aanbouw is.

Foto album meer foto's

Homecourse members

Zien welke leden gelieerd zijn aan deze golfbaan? Registreer je gratis account of login met je gegevens.