Best Golf & Country Club

7.4

Telefoon:
+31 (0) 499391443

Email:

Website:
http://www.bestgolf.nl

Best Golf & Country Club

Best Golf beschikt over een 18 holes golfbaan met A-status. De internationaal vermaarde J. Dudok van Heel tekende voor het ontwerp van de baan, terwijl de renovatie van bunkers en surroundings plaatsvond onder directie van de Belgische golfbaanarchitect B. Steensels. Negen pittige en zacht glooiende bosholes en negen uiterst gevarieerde parkholes, prikkelen iedere golfer. Niet voor niets was Best Golf & Country Club in 2009 gastheer van het NK voor clubteams (Finales Hoofdklasse) en organiseert de NGF in juni 2010 het Ricoh NK Dames Open op deze gastvrije Brabantse golfbaan.

Startend op hole 1 treft u een smalle boshole, waarna u na het spelen van nog drie bosholes het parkachtige gedeelte betreedt. De parkholes worden gekenmerkt door strategisch gelegde bunkers en mooie waterpartijen. Met hole 10 gaat u de bosbaan weer op, waarna hole 13 als een van de mooiste holes van de baan mag worden beschouwd. U sluit uw ronde af met 4 parkholes, waarvan een par 5 hole, twee par 4 holes, en een par 3 hole.

De 18-holesbaan, een par 72 met een lengte van 6049 meter voor heren (back tees) en 5187 meter voor dames (back tees), heeft zich meerdere malen bewezen als Brabants beste.

Laatste beoordelingen

 • 8.2

  Hadewych Den Ridder

  Bij mooi weer heb je hier het vakantie gevoel genieten in een mooie omgeving met vriendelijke mensen

 • 4.8

  John van Eeuwijk

  Continu vliegtuigen en treinen passeren de baan, als je daar niet aan gewend bent val dat tegen.

 • 8.2

  Michael lensen

  Dit is een mooie bos en parkbaan Eerst een paar holes in het bos dan ga je weer naar het park. Drivingrange vind ik vrij kort je slaat zo naar de overkan...

Foto album meer foto's

Best Golf & Country Club heeft op dit moment geen foto's geplaatst.

Homecourse members

Zien welke leden gelieerd zijn aan deze golfbaan? Registreer je gratis account of login met je gegevens.