Deze pagina is helaas niet gevonden.

21-03-2015

Bentwoud Winterseries

Locatie:
Golfbaan Bentwoud

Boslaan 3
2731 LA Benthuizen
Zuid-Holland
Algemene informatie:
GVB verplicht: Nee
Minimale handicap: 0
Min. aantal deelnemers: 10
Max. aantal deelnemers: 50
Huidig aantal deelnemers: 0

Contact:
Golfbaan Bentwoud
Telefoon: 0172 - 58 30 10
E-mail:

Kosten deelname:
€ 35,-

Overige informatie

Datum: 21-03-2015
Aanvang: N.o.t.k.

Ook dit jaar organiseren Golfbaan Bentwoud, Golfacademy Bentwoud en Restaurant Roest de Bentwoud Winterseries. Een initiatief waarmee golfers ook de laatste maanden van de winter met plezier de baan in gaan.

Vanaf februari gaat de Bentwoud Winterseries van start en bestaat uit drie 9 holes wedstrijden. De wedstrijdvorm is een vossenjacht fourball betterball, met deze spelvorm strijdt u tegen de golfprofessionals van Golfacademy Bentwoud.
Behalve een unieke competitieve uitdaging biedt de Bentwoud Winterseries uw team ook een leuke sfeer en gezelligheid. Met warme drankjes in de baan, een gezellige borrel en een lekkere Hollandse pot in Restaurant Roest achteraf.

Iedereen kan meedoen! De wedstrijd wordt gespeeld in twee categorieën. Categorie 1: handicap 54 tot 36 en categorie 2: handicap
Het inschrijfgeld voor de wedstrijd bedraagt € 35,- per persoon en dit is inclusief 9 holes greenfee, warme chocolademelk, Hollandse pot na de wedstrijd, prijzen en veel gezelligheid. Rondekaarthouders betalen voor deelname € 20,00 per persoon.

Wedstrijdschema:
- Zaterdag 21 maart, start wedstrijd 13:30 uur
- Zaterdag 11 april, start wedstrijd 13:30 uur


Aanmelden voor dit event

U moet eerst inloggen om te kunnen aanmelden voor dit event.