14-05-2018

Open Landelijke Putt kampioenschap 2014 Putten in de Provincie

Locatie:
Golfclub Hoogland

Bunschoterstraat 23
3828 NR Hoogland
Utrecht
Algemene informatie:
GVB verplicht: Nee
Minimale handicap: N.v.t.
Min. aantal deelnemers: 0
Max. aantal deelnemers: 0
Huidig aantal deelnemers: 0

Contact:
Frits de Vries
Telefoon: 06 22395482
E-mail:

Kosten deelname:
€ 10,- pp

Overige informatie

Datum: 14-05-2018
Aanvang: N.o.t.k.

De beste putter van de provincie


Op initiatief van golfende ondernemers is het golfevent ‘Putten in de Provincie’ in het leven geroepen. Een wedstrijd over meerdere ronden waarbij per provincie wordt bepaald wie de beste putter is en wie uiteindelijk de beste putter van Nederland is.
In elke provincie van Nederland zal een voorronde worden gespeeld op verschillende golfbanen en op verschillende data. Per provincie gaan de beste putters van de voorrondes, dat zijn de putters met het minst aantal slagen, door naar de tweede ronde. Daarin wordt gestreden om de titel ‘Beste Putter van de Provincie’. De tien beste putters van de provincie gaan bovendien naar de landelijke finale en zij maken kans op de eindoverwinning en de gloednieuwe titel ‘Beste Putter van de 12 Provinciën 2014’.


De wedstrijd staat open voor iedereen, ongeacht leeftijd en spelniveau. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig 10 euro per persoon, waarvan 10 procent naar de golfclub gaat waar je deelneemt.

Data
Ronde 1 wordt gespeeld tussen maart 2014 en mei 2014 bij de deelnemende golfclubs. De lijst is nog niet compleet, golfclubs kunnen zich nog aanmelden. In de voorronde wordt 2 x 9 holes gespeeld.

Ronde 2 wordt tussen mei 2014 en juli 2014 gespeeld op een door de organisatie aan te wijzen golfclub per provincie. Per provincie is er maar één locatie zodat iedereen het zelfde putt-parcours speelt. Tijdens de tweede ronde wordt er 3 x 9 holes gespeeld. De beste drie spelers vallen in de prijzen, de winnaar mag zich een jaar lang ‘Beste Putter van de Provincie’ noemen.

In de derde en laatste ronde, te spelen op één dag in september of oktober, spelen de tien beste putters per provincie om de landstitel over 4 x 9 holes. Alle deelnemers spelen op dezelfde nog te selecteren golfbaan in Nederland. De beste drie putters zullen worden gehuldigd, maar alleen de nummer-1 mag zich een jaar lang ‘Beste Putter van de 12 Provinciën’ noemen.


Aanmelden kan via de website http://www.puttenindeprovincie.nl.

Toegankelijk voor iedereen ongeacht leeftijd en/of niveau.


Aanmelden voor dit event

U moet eerst inloggen om te kunnen aanmelden voor dit event.