Golflinq - Online Golf Connection: Golfbal Golflinq.nl

26-03-2014

Mystery Cup 2014

Locatie:
Blijft tot de dag van vertrek een mystery

Mystery
Mystery
Algemene informatie:
GVB verplicht: Ja
Minimale handicap: 36
Min. aantal deelnemers: 30
Max. aantal deelnemers: 50
Huidig aantal deelnemers: 30

Contact:
Bcause (Leonie Alferink)
Telefoon: 074-2595105
E-mail:

Kosten deelname:
€1875,- p.p. (inclusief €250,- voor het goede doel en excl. BTW)

Overige informatie

Datum: 26-03-2014
Aanvang: Hele dag

Mystery Cup 2014

Een vierdaags golfavontuur in teamverband, op fantastisch mooie banen ergens in Europa. Kunt u zich een beter begin van het golfseizoen indenken?

De 'makers' van de succesvolle Miles of Mystery organiseerden in 2013 voor de eerste keer De Mystery Cup, een onderscheidend en inspirerend golfevenement voor zakelijke golfers. Samen met een teamgenoot speelt u tegen de andere deelnemende teams. Een luchtige competitievorm, die zorgt voor een ontspannen, gezellige sfeer op de mooiste 18 holes-banen die er zijn. Het spel wordt begeleid door twee professionele golfers, die u indien gewenst helpen uw techniek te verbeteren.

Na een paar uur heerlijk golfen heeft u ’s middags alle tijd voor uzelf. U verblijft in een prachtig hotel in een even zo mooie omgeving. Geniet van de ambiance, doe energie en inspiratie op, ontmoet interessante mensen, kortom: live the good life. Het avondprogramma heeft zowel een zakelijk als feestelijk tintje en is absoluut een kroon op uw dag!

Wanneer?
De volgende editie van de Mystery Cup vindt plaats van woensdag 26 maart tot en met zaterdag 29 maart 2014.

Waar?
De plaats van dit strijdtoneel wordt pas bekend op de dag van vertrek. Wel kunt u zich nu alvast verheugen op de méér dan bijzondere golfbanen, waar u uw zonnebril zeker nodig zult hebben…

Voor wie?
De Mystery Cup is bedoeld voor geoefende, zakelijke golfers die de sport serieus beoefenen, maar daarnaast ook de gezelligheid serieus nemen. Deelnemers hebben bij voorkeur een geregistreerde handicap (0 tot 36). Welk niveau u ook heeft, wij zorgen ervoor dat u voldoende plezier en uitdaging vindt in de klasse waarin u gaat spelen. De handicap wordt berekend op basis van het gemiddelde van beide spelers in een team.

Stichting Opkikker
Dit jaar vormen Kenneth Perez & Bryan Roy het Opkikkerteam vanuit stichting Opkikker. De heren nemen hun taak serieus en zijn al stiekem in training....

Bekijk het filmpje op https://vimeo.com/81109677

Meet & Play
Kennis maken met de Mystery Cup? Kom op donderdag 9 januari naar Golflinked in Wijchen of op dinsdag 21 januari naar Riga in Nijverdal om op deze indoor golflocaties te spelen en kennis te maken Mystery Cup.
Kijk op de site voor meer informatie.

http://www.mystrerycup.nl


Aanmelden voor dit event

U moet eerst inloggen om te kunnen aanmelden voor dit event.