Golflinq - Online Golf Connection: Golfbal Golflinq.nl

23-08-2013

Budgetgolfevents Zomerwedstrijd

Locatie:
Golfpark Turfvaert

Zwarte Moerken 12
4891TK RIJSBERGEN
Noord-Brabant
Algemene informatie:
GVB verplicht: Ja
Minimale handicap: 36
Min. aantal deelnemers: 1
Max. aantal deelnemers: 100
Huidig aantal deelnemers: 0

Contact:
Budgetgolfevents
Telefoon: 06-23996778
E-mail:

Kosten deelname:
€ 52,50

Overige informatie

Datum: 23-08-2013
Aanvang: 10:00 uur

Op Golfpark de Turfvaert in Rijsbergen houden we vrijdag 23 augustus 2013 de Budgetgolfevents Zomerwedstrijd over 18 holes. Vanaf 10.00 uur is er ontvangst met koffie/thee en cake. De wedstrijd start om 11.00 uur (shotgun, 4 deelnemers per flight). Het lunchpakket wordt in de baan uitgereikt.

We spelen volgens het stablefordsysteem en in twee handicapcategorieën, namelijk 0 tot 24 en 24 tot 36. De eerste prijs in beide categorieën is twee greenfees. Daarnaast zijn er aardigheidjes voor de longest en de neary. Na afloop is er een borrel waarbij het bittergarnituur gratis is. De kosten voor deze wedstrijd (inclusief ontvangst koffie/thee/cake, deelname, lunchpakket en bittergarnituur) bedragen € 52,50 per persoon. Ben je lid van De Turfvaert, dan geldt een aangepast tarief. Vermeld dit dan in het veld \'opmerkingen\' op het aanmeldformulier.

Het is toegestaan om met een buggy deel te nemen, maar die dien je dan zelf te reserveren bij De Turfvaert. Wil je een Q-kaart lopen, dan dien je dit bij ontvangst te regelen bij de receptie.

INSCHRIJVEN

Om in te schrijven dien je, per persoon, het aanmeldformulier volledig in te vullen. Inschrijven kan tot en met 8 augustus 2013 of tot wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt.

De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is overgemaakt op bankrekeningnummer 1410.81.325 t.n.v. Budgetgolf te Heteren. Graag duidelijk de naam van de aanmelder opnemen in de overboeking. Restitutie van het inschrijfgeld is helaas niet mogelijk.

Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail. Na betaling ontvang je een pro-forma factuur, als bewijs van betaling. Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

ONVOLDOENDE DEELNEMERS

Budgetgolfevents behoudt zich het recht voor de wedstrijd bij onvoldoende deelname af te gelasten. Aanmelders krijgen dan hun gestorte bedrag retour.


Aanmelden voor dit event

U moet eerst inloggen om te kunnen aanmelden voor dit event.