Golflinq - Online Golf Connection: Golfbal Golflinq.nl

21-09-2013

Couple Cup

Locatie:
Golfbaan Het Rijk van Sybrook

Veendijk 100
7525 PZ Enschede
Overijssel
Algemene informatie:
GVB verplicht: Ja
Minimale handicap: 36
Min. aantal deelnemers: 40
Max. aantal deelnemers: 72
Huidig aantal deelnemers: 44

Contact:
Sanne Nieuwenhuis
Telefoon: 0541 530331
E-mail:

Kosten deelname:
€ 72,50 p.p.

Overige informatie

Datum: 21-09-2013
Aanvang: 11:00 uur

Op zaterdag 21 september 2013 organiseert Golfbaan Het Rijk van Sybrook de jaarlijkse Couple Cup, dé uitdaging voor stellen.


Vormt u als koppel een ijzersterk team dat alles aankan? Strijd dan mee om deze prestigieuze cup en laat zien hoe sterk u samen slaat! Het programma van de Couple Cup 2013 ziet er als volgt uit:


11.00 uur: Ontvangst met koffie/thee en lekkernijen


12.00 uur:Start 18-holes shotgun


16.30 uur: Aanvang borrel en aansluitend diner Geheel in stijl zal de wedstrijd dit jaar gespeeld worden in de spelvorm “Fourball-Betterball”. Deze wedstrijd voor koppels wordt met Stableford punten gespeeld. Beide spelpartners spelen iedere hun eigen bal en alleen de beste score wordt genoteerd. Het koppel met de meeste punten is de uiteindelijke winnaar en verdient de Couple Cup wisseltrofee. Na de wedstrijd vormt het prachtige clubhuis van Het Rijk van Sybrook het decor voor een gezellige middag. Als organisator zorgen wij voor een drankje, een heerlijke dagschotel en een sfeervolle ambiance. U ontvangt allen een leuke herinnering en voor de winnaars van de wedstrijd hebben we een mooi prijzenpakket.


Wilt u ook meestrijden tijdens hét koppel-toernooi van het jaar? Schrijft u zich dan nu in samen met de persoon waarmee u verwacht onverslaanbaar te zijn. Of dit nou uw man, uw vrouw, buurvrouw of collega is, dat mag u helemaal zelf weten! Zolang u maar samen de juiste spirit heeft om deel te nemen aan een wedstrijd die uitdagend en gezellig wordt. Graag zien wij u 21 september samen genieten op de mooiste golfbaan van Twente!


De kosten voor deelname aan de Couple Cup 2013 bedragen € 72,50 p.p. Dit bedrag omvat koffie/ thee met lekkernijen bij de ontvangst, een lunchpakket, drie consumptiebonnen voor de borrel en het heerlijke hoofdgerecht. Voor leden van Het Rijk van Sybrook g


Aanmelden voor dit event

U moet eerst inloggen om te kunnen aanmelden voor dit event.