Golflinq - Online Golf Connection: Golfbal Golflinq.nl

22-05-2013

Nije Open

Locatie:
Golf & Landclub Ahaus

Schmäinghook 36 D
48683 Ahaus (Duitsland)
Algemene informatie:
GVB verplicht: Ja
Minimale handicap: 54
Min. aantal deelnemers: 0
Max. aantal deelnemers: 80
Huidig aantal deelnemers: 40

Contact:
Debby Nijenhuis
Telefoon: 074 - 2772772
E-mail:

Kosten deelname:
Zie de website http://www.nijeopen.nl/

Overige informatie

Datum: 22-05-2013
Aanvang: N.o.t.k.

Woensdag 22 mei is het zover! Dan vindt de eerste editie van De Nije Open 2013 plaats. Dit unieke Golf Event is in samenwerking met een aantal Twentse ondernemers opgezet ter ondersteuning van De Nije Stichting. Met een spetterende opzet, een top golflocatie en gedreven ondernemers, een event dat een vaste plek op je kalender verdient.


De deelnemers komen uit diverse ondernemerssectoren uit Twente maar ook van ver daarbuiten. En wie weet welke bekende Nederlanders uit het netwerk van De Nije Stichting nog aansluiten?


We spelen deze dag een Texas Scramble, met verschillende leuke extra (spel)elementen, en sluiten af met een walking diner en de prijsuitreiking.


De Nije Stichting zet zich in voor (ex-)kankerpatienten en hun naasten. Door te motiveren, inspireren en faciliteren wil de stichting hen helpen meer kwaliteit uit het leven te halen. Daartoe zoekt de stichting continu naar sponsors, subsidiegevers en vrijwilligers die bereid zijn te helpen bij het verwezenlijken van de vele plannen die er zijn.


Meer info: http://www.nijeopen.nl/


Aanmelden voor dit event

U moet eerst inloggen om te kunnen aanmelden voor dit event.